Sinterklaasfeesten

Voor vele bedrijven en particulieren zorgen wij voor een gezellig Sinterklaasfeest. Dit kan op allerlei manieren, zoals:

1. Het Pepernotenfeest
Bij het Pepernotenfeest worden de kinderen actief betrokken met verschillende activiteiten, muziek en dans. Sinterklaas en zijn Pieten maken er samen met de kinderen en de andere aanwezigen een gezellig feest van.
De belangrijkste ingrediënten: Sinterklaas, HoofdPiet, DiscoPiet, DansPieten en Pepernotenpieten. De show is inclusief geluidsinstallatie met (draadloze) microfoons, decor en professionele kostuums.
Duur: voorshow van ongeveer 15 minuten en een hoofdshow van ongeveer 1 uur.

2. Bezoek van Sint en Pieten
Sint en 2 Pieten kunnen bij uw bedrijf op bezoek komen en zijn te boeken vanaf een half uur.
Desgewenst kunnen extra Pieten en/of een voorshow bijgeboekt worden. Individuele aandacht wordt afgewisseld met activiteiten. Voor grotere groepen maken wij vaak meer gebruik van algemene raakvlakken (bijvoorbeeld hobby's, sport, enz.) in plaats van individuele aandacht.
De show is naar uw wensen in te vullen / aan te passen.

3. Twee Kleur/KnutselPieten
Voorafgaand aan het bezoek van Sint en zijn Pieten kunnen twee Kleur/KnutselPieten samen met de kinderen leuke kleur en knutselwerken maken. De twee Kleur/KnutselPieten zijn te boeken per uur.
Een veelgebruikte combinatie is dat zij een half uur voor de komst van Sinterklaas arriveren en gedurende het bezoek van Sinterklaas blijven.

4. SchminkPieten
Voorafgaand en/of tijdens het bezoek van Sint en zijn Pieten kunnen één of meerdere SchminkPieten de kinderen zelf versieren. SchminkPieten zijn te boeken per uur.

5. Spelletjes Pieten
Voorafgaand en/of tijdens het bezoek van Sint en zijn Pieten gaan de Spelletjes Pieten met de kinderen verschillende spelletjes doen, zoals pakjes in de schoorsteen werpen, pakjes of pepernoten stapelen, zaklopen, kruiptunnel, enz.

6. Het huisbezoek
Sint komt met twee Pieten bij u aan huis. De duur van het bezoek gaat per kwartier. Gegevens van de kinderen (en het gezelschap) ontvangen wij graag 1 week tevoren via email.

Huisbezoeken verzorgen wij voornamelijk in de regio Brabant / West Gelderland, maar ook in Zuid Holland zijn wij op enkele dagen actief. Voor andere provincies/plaatsen kunnen we het soms inplannen doordat we bedrijfsbezoeken in de omgeving hebben; zeker als u flexibel bent met de dag/het tijdstip.

7. Overig en Maatwerk
Alle shows zijn naar wens in te vullen, te combineren en uit te breiden.
Overig entertainment zoals Face Painting (in plaats van Schmink Pieten), poppenkast, goochelshow, artiesten en dergelijke zijn ook mogelijk.
Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden voor bezoeken/shows voor volwassenen (wie vind het nou niet leuk als Sinterklaas op bezoek komt), eventueel inclusief aanvullend entertainment en/of catering.

Impressie